جزییات جدید حذف کنکور از زبان رئیس سازمان سنجش هشدار زرد هواشناسی برای شمال کشور؛ رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه در سال جدید ۱۴۰۵-۱۴۰۶ اعلام شد پیش‌بینی هوای تهران امروز و فردا ۲۲ و ۲۳ شهریور / رگبار باران و سرما در راه است؟ کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد

بازداشت معاون سازمان تامین اجتماعی صحت دارد؟‎

بازداشت معاون سازمان تامین اجتماعی صحت دارد؟‎ در حالی که در روزهای اخیر اخباری دال بر بازداشت معاون سازمان تامین اجتماعی در رسانه ها دست به دست می شود، سخنگوی قوه قضائیه به میدان آمده و به این خبر واکنش نشان داده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۰۶ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 28
کد خبر: ۲۳۴۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی که در روزهای اخیر اخباری دال بر بازداشت معاون سازمان تامین اجتماعی در رسانه ها دست به دست می شود، سخنگوی قوه قضائیه به میدان آمده و به این خبر واکنش نشان داده است. اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه می گوید: اعضای هیات مدیره این شرکت (زیرمجموعه شستا) به لحاظ انجام تخلفاتی در قراردادها و سوءاستفاده در موضوعات مالی تحت تعقیب قرار گرفتند و جمعی از آن‌ها بازداشت هستند.

 

سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: این موضوع را به حوزه‌های مدیریتی سازمان تامین اجتماعی نسبت داده‌اند که صحت ندارد و به حوزه‌های کلان سازمان مرتبط نمی شود.

 

چندی پیش تسنیم نوشت: م. ج از معاونان سازمان تامین اجتماعی به اتهام دریافت ارز دولتی 4 هزار و 200 تومانی برای واردات تجهیزات پزشکی که به واردات گوشی موبایل اختصاص داده، دستگیر شد.

 

این معاون سازمان تامین اجتماعی پس از بازداشت، از سمت خود برکنار شد همچنین از سوی مصطفی سالاری مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی؛ قائم موهبتی، معاون امور استان‌های سازمان تأمین اجتماعی با حفظ سمت به عنوان سرپرست معاونت مربوطه منصوب شده است.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار